Interieurstyling

Interieurstyling Verkocht 1

Voor wie?

- Gaat u verhuizen, of bent u niet tevreden met uw huidige interieur of indeling? Dan kan interieurstyling of alleen interieuradvies u verder helpen.

- Zoals je woonkamer of slaapkamer die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Of een zolder of hoekje waar het altijd rommelig blijft, hoe vaak je ook opruimt. Maar wat moet je daar nou mee? Verkocht Vastgoedstyling & Interieur geeft je het advies dat je nodig hebt. Ook als je gaat verhuizen kan ik helpen om je nieuwe huis sfeervol in te richten.

-Over smaak valt niet te twisten. Hou je van landelijk of strak? Stoer of romantisch? Of juist een mengeling daarvan? Geen probleem. Voor elke smaak heb ik een oplossing in huis.

-Je ziet het niet meer, Er is zoveel leuks te vinden in de winkels en op internet. Maar wat staat leuk bij elkaar en past echt bij jou?

- Of ben je misschien al een keer met veel enthousiasme begonnen met het restylen van je kamer, maar is het resultaat niet zo mooi geworden als je had gehoopt? Verkocht Vastgoedstyling en Interieur onderzoekt wat echt bij jou past.

Kleur & materiaaladvies

Kleur & materiaal is van grote invloed op de sfeer en uitstraling van je interieur. Met de juiste combinatie van kleuren & materialen maak ik je huis persoonlijk, bijzonder en eigen. Om ervoor te zorgen dat er een goede balans is in het interieur, houd ik tijdens het advies rekening met het complete plaatje.

Denk dan aan vloeren, stoffering van trappen, verlichting, raambekleding, verf, behang, meubelstoffen, nieuwe meubels en woonaccessoires.

Accessoires & Styling

Naast dat ik een productvoorstel kan maken voor de woonaccessoires, zoals kussens en plaids, vazen en bloempotten, groen, en andere decoratie die voor de puntjes op de i zorgen in je interieur, kan ik de producten ook voor je inkopen en de styling voor je verzorgen.

Stel je voor hoe je straks kunt genieten van jouw nieuwe interieur: Dat heerlijke gevoel van (weer) helemaal verliefd zijn op je huis. Dus waag ook die stap.  Maak foto’s van de ruimte waar het om gaat en mail of app ze aan mij door met jouw wensen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Bekijk onze tarieven.

Moodboard interieurstyling Verkocht

Lichtplan

Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat. Maar met een goed doordacht lichtplan creëer je de juiste sfeer in een ruimte. Ga je verbouwen of je interieur vernieuwen vergeet dan niet een lichtplan in je advies mee te nemen.

De extra service die Vastgoedstyling en Interieur bied is dat u niet op zoek hoef te gaan naar een elektricien, want daar werkt Verkocht Vastgoedstyling & Interieur mee samen. ‘’Peter van de Sande helpt u graag op weg met vragen over electra, verlichting en lichtuitvoering. Met meer dan 20 jaar vakmanschap werkt hij zeer nauwkeurig en staat u vriendelijk te woord’’.

Wat kan je van het lichtplan verwachten?

Het lichtplan wordt zo aangeleverd dat je er zelf mee aan de slag kan.
Het lichtplan, dat ik bij jou thuis presenteer, bestaat uit:

  • Sfeer moodboard
  • lichtadvies
  • Productvoorstel met armaturen en lichtbronnen 
  • Lichtuitvoering door Elektricien

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag!

20210506_115610-01