Over mij

Diana van Alebeek

Diana, oprichtster van Verkocht Vastgoedstying & Interieur.

“ Samen woon ik met mijn gezin in het mooie Den Bosch. Ik heb de opleiding vastgoedstyling bij House of  KIKI succesvol afgerond. House of KIKI is sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van de RTL 4  programma’s ‘Uitstel van executie’ en ‘De TV makelaar’. Met mijn passie voor interieurstyling maak ik elke woning verkoopklaar.

Ik streef naar perfectie zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers .Als vastgoedstylist hanteer ik een hands-on methode, geen lange dure rapporten vooraf maar een snel resultaat door de handen uit de mouwen te steken.  Mijn streven als vastgoedstylist is om met een relatief klein budget een zo groot mogelijk winst voor u te bereiken.

Naast verkoopstyling is mijn passie Interieur. Ik help je graag om een interieur te vinden dat aansluit bij jou. Naar aanleiding van een adviesgesprek bij jouw thuis waarin alle woonwensen aan bod komen krijg je een uitgebreid interieuradvies, een moodboard en een shoppinglist waarmee je zelf of samen met mij op pad gaat".

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Mocht je interesse hebben in een afspraak of heb je een vraag, neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we de de mogelijkheden. 

Volg Verkocht Vastgoedstyling & Interieur ook op social media voor foto's & inspiratie!

 

 

Diana Van Alebeek 2

Als gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste ben ik aangesloten bij het CNVV: Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Dit is een landelijke netwerk met een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. House of  KIKI bij het CRKBO geregistreerd en door NVM erkend.