Vastgoedstyling

Verkocht styling

"VAN KIJKERS NAAR KOPERS"

Mijn huis is tegenwoordig zo verkocht voor een goede prijs! Dan is vastgoedstyling/ verkoopstyling toch overbodig? Dit hoor ik de laatste tijd steeds vaker, van zowel particulieren als makelaars. Ook vragen mensen zichzelf weleens af of hun vak niet overbodig is in de huidige overspannen woningmarkt. Is dat ook zo?

Juist in deze tijd kan vastgoedstyling veel geld opleveren. NIet alleen in een snellere verkoopstijd, maar vooral ook in een hogere verkoopprijs.

De tijden zijn veranderd

De woningmarkt is enorm aangetrokken. Hier in Den Bosch de omgeving van Den Bosch en in het grootste deel van Nederland gaan huizen als warme broodjes over de toonbank, goed gepresenteerd of niet. Toch kan, juist in deze tijd, vastgoedstyling veel geld opleveren. Niet in een snellere verkooptijd, maar wél in een hogere verkoopprijs. Vastgoedstyling loont altijd!

De eerste indruk is de belangrijkste indruk

Tegenwoordig begint de verkoop van je woning op internet. Dit is dé plek waar potentiële kopers op zoek gaan naar hun droomhuis. Hier word je getrakteerd op prachtige woningpresentaties met uitgebreide fotoreportages, aangevuld met full colour 2D en 3D plattegronden, 360 graden foto’s en zelfs video’s. Bij een verouderde woning krijg je zelfs een kijkje in de mogelijkheden met een heuze 3D visualisatie. De ene presentatie nog mooier en uitgebreider dan de ander. Hierdoor zijn potentiële kopers verwend geraakt. Slecht gepresenteerde woningen of woningen die geen ‘goed gevoel’ geven, worden in deze tijd genadeloos weggeklikt.

Een aantrekkelijke online woningpresentatie begint bij vastgoedstyling

Foto’s en video’s kunnen nog zo professioneel gemaakt worden, zonder vastgoedstyling zal het resultaat nooit optimaal zijn. 

Kan mijn makelaar mij niet vertellen hoe ik mijn woning het beste kan presenteren?

Een makelaar is géén verkoopstylist. Een makelaar kan je helpen met de zakelijke en strategische kant van de verkoop en zal je ongetwijfeld goede tips kunnen geven en je vertellen dat je vooral veel moet opruimen.

Makelaar en verkoopstyliste kunnen niet meer zonder elkaar

Als makelaar ben je gewend met andere ogen een woning te benaderen dan de potentiële kopers. Primair beoordeel je een woning vakkundig op de ligging, de bouwtechnische staat, het volume en het woonoppervlak. Een koper daarentegen zal in eerste instantie gevoelig zijn voor de sfeerbepalende presentatie. Jouw interieurstyliste maakt de inrichting stijlvol en aantrekkelijk en zorgt ervoor dat de ruimtebeleving optimaal wordt door loop- en zichtlijnen te accentueren. Tevens voorziet jouw interieurstyliste leegstaande en modelwoningen van een compleet interieur zodat potentiele kopers zich er direct thuis zullen voelen.

De tarieven zijn overigens toegankelijk waardoor elke woning die u aanbiedt er representatief uit kan zien

Ervaring leert wanneer je de vastgoedstylingdienst aanbiedt in de courtage de klant het absoluut ervaart als service en promotie ten gunste van de verkoop voor de woning.

Verkocht styling 2

Op internet is genoeg informatie te vinden over vastgoedstyling. Dat kan ik toch gemakkelijk zelf doen?

De kans is groot dat jij niet meer objectief naar jouw interieur kan kijken. Hoe mooi jij je inrichting ook vindt, als dit niet de smaak is van een potentiële koper, dan kan deze zich geen voorstelling maken van zijn of haar meubels in jouw woning en zal waarschijnlijk geen bezichtiging aanvragen. Een vastgoedstylist is breed opgeleid en wel objectief en kijkt door de ogen van een potentiële koper naar jouw woning. 

Een vastgoedstylist is er om jou te helpen jouw woning zo neutraal mogelijk te presenteren, zodat jouw woning aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers. Daarnaast weet ze hoe ze de mooiste punten van jouw woning kan benadrukken en hoe ze een lichte, ruimte en fijne sfeer creëert. Stuk voor stuk belangrijke punten voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Is vastgoedstyling in deze overspannen woningmarkt overbodig?

Niet dus! Juist nu is het investeren in een goede presentatie van je woning ontzettend belangrijk en kan het je heel veel extra winst opleveren! 

Waarom schakel je een Verkocht Vastgoedstylist in?

  • Nergens zoveel rendement te behalen als op de woningmarkt; profiteer hier maximaal van mee!
  • Wij zijn gespecialiseerd in woningpresentatie
  • Eye-openers gegarandeerd!
  • Optimale presentatie op Funda = zoveel mogelijk bezichtigingen = de beste verkoopprijs
  • Zelf kun je onmogelijk objectief kijken naar je eigen woning, het is je thuis
  • Wij bieden een objectieve & professionele blik
  • En laten potentiële kopers alle mogelijkheden van je woning zien